KAKO DOĆI

Kako doći?

Putovanje autom:
Najpopularniji način putovanja u Hrvatsku je sa autom, a najlaši put je putem autoceste A1. Putovanje novom autocestom, koja povezuje Zagreb i cijelu Dalmaciju osigurava brzo, ugodno putovanje bez gužvi na cesti. Izlaz sa autoceste je blizu Trogira, u Prgometu, koji je udaljen samo nekoliko kilometara od Trogira. Karta prikazuje glavne autoceste i brze ceste u Hrvatskoj. Za prikaz karte kliknite ovdje.

Putovanje avionom:
U koliko želite letjeti do Trogira nema problema! U blizini Trogira (5 km) se nalazi međunarodni aerodrom na koji pristaju charter i ostali avioni iz cijele Europe.

Putovanje brodom:
U koliko dolazite u Hrvatsku trajektom ili nekim drugim brodom, najbliža luka u kojoj pristaju brodovi su u Splitu. Split je povezan sa većinom prekomorskih zemalja, posebno sa Italijom, s kojom je povezan sa više od 4 različite linije koje voze više puta dnevno.

Putovanje privatnom jahtom ili jedrilicom:
U koliko putujete sa privatnim plovilom, svog ljubimca možete ostaviti u ACI marini koja se nalazi par kilometara od Vašeg apartmana. U koliko želite luksuzniju marinu, možemo Vam predložiti marinu Frapu koja se nalazi nešto dalje od Trogira.

Kad se dođe u Trogir pređete most na otok Čiovo i nakon mosta se skrene desno. Nastavlja se desno do kampa Rožac. Od kampa Rožac nastavlja se pravo do centra Okruga Gornje gdje se nalazi Turistička zajednica, pošta i trgovina. Kad se dođe central ide se desno do crke a od crkve se nastavlja vožnja do prvog raskršća na kojemu se ide desno i nastavlja se desno prema Bušincima. Prođe se Bušince i ide se desno prema Rastićima. U Rastićima se dođe do trgovnie Ljilja. Od trgovine Ljilja ide se prema moru i kad se dođe cestom do mora se skreće desno prema ulici Rastići 1.